Ostajan opas

Suomen Rahapaja on Suomen valtion omistava yhtiö, joka lyö juhlarahat valtionvarainministeriön päätöksellä. Jokaisesta juhlarahasta on asetus, joka vahvistaa juhlarahan designin ja tekniset ominaisuudet sekä nimellisarvon. Suomen Rahapajan lyömillä juhlarahoilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlipputunnus. Kaikki Suomen Rahapajan vuonna 2017 lyömät juhlarahat ovat osa valtioneuvoston kanslian organisoimaa Suomi100-ohjelmaa.

Oletko keräilijä tai haluatko ostaa juhlarahan lahjaksi?

Voit tilata Suomen Rahapajan lyömiä juhlarahoja keräilyyn, muistoksi tai lahjaksi verkkokaupastamme. 
Verkkokauppamme käytöstä saat lisätietoja verkkosivujemme oppaasta. Voit tutustua myös verkkokauppamme toimitusehtoihin.
Mikäli sinulla on kysyttävää juhlarahoista tai niiden tilaamisesta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 numerossa  (09) 8943 4343 (hinta pvm/mpm). Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalveluun osoitteeseen info@mint.fi. 

Edustatko yritystä tai organisaatiota? Haluatko tilata suuremman määrän juhlarahoja?

Vaikka juhlarahat ja rahasarjat tunnetaan perinteisesti keräilykohteina, ne kasvattavat koko ajan suosiotaan lahjoina. Juhlaraha on hinnaltaan edullinen mutta sisällöltään arvokas lahja. Juhlarahat soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi henkilöstö- tai sidosryhmälahjoiksi.
Jos haluat tilata suurempia määriä, voit pyytää tarjouksen edustamallesi yritykselle/organisaatiolle suoraan Suomen Rahapajan myyntipäällikkö Emilia Lahtiselta joko sähköpostitse emilia.lahtinen(a)mint.fi tai puhelimitse 040 179 0565.

Haluaako yrityksesi Suomen Rahapajan lyömien juhlarahojen jälleenmyyjäksi?

Jos olet kiinnostunut juhlarahojen jälleeenmyynnistä voit rekisteröityä verkkosivuillamme jälleenmyyjäksi. Suomen Rahapajan jälleenmyyjien ja yritysasiakkaiden verkkopalvelu mahdollistaa tuotteiden tilaamisen verkosta edulliseen jälleenmyyjähintaan sekä tilaushistorian tarkastelun. Täytä rekisteröintilomake verkkopalvelussamme, jonka jälkeen otamme teihin yhteyttä.